Saturday, October 30, 2010

Hello again, friends and family!

Søndag morgen ringte to vekkerklokker, en på Birkeland og en i Haydom. Begge fikk tustet seg av sted, den ene med fly til Kilimanjaro den andre med landcruiser til Arusha. Så på kvelden etter litt ulik reisetid møttes altså AJ og Mamma T på Impala Hotel i Arusha. Samtidig koste AM og Bente seg på Haydom med kirke rolig søndag. Mandag møttes alle parter ved bassengkanten på Bougenvillea i Karatu. Der nøt vi en natt i fantastiske senger med mager fulle av herlig femretters lunch og middag.
Safari! På tirsdag ble vi hentet av Wild Tracks for så å kjøre til Tarangire nasjonalpark. For en surreslistisk opplevelse å sitte i en bil og plutselig er det en stor elefant utenfor vinduet, 7 løver som nyter et bedre måltid gnu (eller lignende) og en leopard som brøler. Onsdag var vi i Lake Manyara og torsdag var vi i Ngorogoro krateret. Det var tre flotte, varierte og morsomme safaridager! De to siste dagene var vi sammen med to danske, en far og datter. Dansker er veldig hyggelig selskap (dersom det skulle være tvil om det)!

Nå er vi tilbake på Haydom. En historie om hvordan det tok seg til kommer senere! Og det er litt av en historie:)
I dag har vi vært på Sala og på CCU. I ettermiddag skal vi ned i byen for å kjøpe kurver, eller baskets som det heter på engelsk. Det er noen damer her på området som selger disse og da pleier de bare å si "basket today?". AJ har da pleid å svare "Not basket today, I have already played volleyball" frem til det en dag gikk opp for henne at det ikke var sporten de ville ha henne med på...

Mer kommer! I mellomtiden koser vi oss de siste dagene med besøk av Mamma T!

Tone, AM og AJ

5 comments:

  1. Hei igjen:) gøy å lese! Kos dere!
    (morsomt det med basket!)

    ReplyDelete
  2. Hei og hei alle sammen !
    Gleder oss over disse flotte opplevelsene dere nå har hatt sammen! Det er godt at dere har "blogg-dagbok" som hjelper å samle minner og inntrykk!

    Marit så bilder fra bloggen i går. Hun syntes babyene på kjøretur var fortryllende ! Det var da jeg oppdaget mange bilder jeg ikke hadde sett.
    F.eks. Team AM og Aj. Hårfletting - rasta eller?
    Tone, vi ønsker deg riktig god tur når du vender nordover, mens våre to kjære forsetter enda en stund i det varme sør.
    Deilig høstdag her i dag. Sola skinner på gult lauv.
    Spent på nest blogginnslag !

    Klemmer mamma R

    ReplyDelete
  3. hoho, basket.
    jeg gleder meg til vi faar hoere hvordan AM havner i klemma. !

    ReplyDelete
  4. Nå er jeg vel hjemme igjen etter eventyrlige dager som har gitt minner for livet på så uendelig mange vis - takk!
    Takk for at dere ville ha meg på besøk og dele dagene med meg!
    Selv om jeg innrømmer at det var godt med en dusj i dag etter en stund med "dusj" og hårvask ved hjelp av bøtte og vannflaske, så er det litt "lengting" når jeg hører at dere sitter der i varme, mørke Tanzania-natta uten strøm - igjen!
    Hils "alle"!
    Massevis av klemmer til dere begge!

    ReplyDelete