Friday, March 4, 2011

VI HAR FÅTT BESØK!

Tata! Vår kjære gjesteskribent har ankommet den eksotiske karibiske øy, den Domikanske Republikk! Vi fryder oss i hennes samvær! Fredag troppet vi opp på flyplassen i Puerto Plata, med flagg og navnskilt. Da vi kom dit stod det allerede at flyet hadde landet, og vi ble meget stresset for at hun allerede hadde satt sine ben på den Dominikanske jord, uten at vi hadde fått det med oss. Vi tok heldigvis feil, og etter en halvtimes tid kom hun strålende ut av terminalen.Hun hadde hatt en rimlig traumatisk morgen, hvor hun ble vekket av hotellets brannalarm i New York. Hun tok derfor New York's gater for seg, for og egenhendig kalle inn brannvesenet. NYFD ble hennes redning!

Anyway, det dramatiske til side! Vi lever nå det gode liv! Nyter all inclusive med mye mat, mye sol, bølger , og himmelsenger på stranden! Ha en strålende dag alle sammen!

3 comments:

  1. Skal hilse til dere også fra Bestemor! I dag tidlig var det minus 12 på Konsmo så det er slett ikke vår ennå! Med andre ord: nyt dagene og livet!
    Klem fra mamma T

    ReplyDelete
  2. Våre kjære i Mellom Amerika.
    Så koselig mottagelse for Vivian! Ja, dere er et herlig trekløver!!

    Hvilke opplevelser kan man ikke kommer ut for i New York !! Oi, Vivian,.......

    Vi kan vel ikke akkurat si at vi nyter himmelsenger på stranda, men solstolene våre er kommet ut. Vinterferien var nydelig med fantastisk solskinn! Snøen smelter litt etter litt, men det er mye å ta av.
    Vi burde nesten ha spart litt snø til dere, dere går virkelig glipp av noe.
    Nei, heldige er dere! Take care, våre kjære jenter.
    Mange klemmer fra mamma

    ReplyDelete
  3. Fin informasjon! Jeg personlig setter stor pris på din artikkel. Dette er en flott nettside. Jeg vil sørge for at jeg stoppe tilbake igjen !.
    Liten røykvarlser

    ReplyDelete