Monday, March 28, 2011

United States of America

Etter mange mellomlandinger i Miami hvor vi så har flydd ned til Mellom Amerika eller Karibien igjen, er vi nå i USA og skal være her til vi reiser hjem 18. april. Det er som å ha kommet hjem! Vi landet i Orlando hvor vi leide en bil. Vi velger å holde bilens merke og navn konfidensielt, ettersom vi er litt flaue. Men vi kaller den postbilen vår. Og den er lett å finne på parkeringsplasser. Vi kjørte til Per og var der i 5 dager. Vi koste oss med å bake, lage middag, sykle og være sammen med Per og Joan. Vi hadde en halv dag på mall'et i Daytona og en halv dag i St. Augestine. Vi var også oppe med Per i et av småflyene hans. Alltid gøy!

Så bar det videre til Texas. Planen var egentlig å kjøre distansen over to dager, men etter en telefonsamtale med Leif Johann bestemte vi oss for å gjøre det på en dag. Han sa noe som fikk oss til å tenke at hvis de greier det på en dag, kan vi også! Så klokken syv lørdag morgen satte vi avsted og var fremme klokken ni (22 i Florida). Vi hadde forberedt oss godt med hjemmelaget pizza, jordbær, melon, nøtter og sjokoladekake. Turen ble med ett litt dramatisk da visakortene våre ble avvist på den ene stasjonen etter den andre, og bensintanken nærmet seg tom. Nok om det.

Søndagen var vi med Kevin på Sam Houston Car Show. Han deltok med sin Corvette i C-6 kategorien. Ser dere hvor mye man lærer av å reise? Han vant også premien for beste i sin klasse! Det var en artig opplevelse og begge fikk hver sin tur i corvetten. Når man kommer opp i 180 km/t er det bare å be om å komme trygt frem, sit back and enjoy the ride.

Idag har vi vært og hatt tidenes burger (AJs frokost) og nå står bolledeigen til heving.

Anne Mari og Anne Jenny

6 comments:

  1. tenkte bare jeg måtte legge igjen en kommentar som et bevis på at jeg leser bloggen. høres ut som om dere lever et herlig liv! men nå synes jeg det er på tide at dere kommer hjem.

    schwatt.

    ReplyDelete
  2. Hei! Høres ut som dere reiser med livet som innsats der borte!

    AJ, du må sende meg bildet du vet!

    Var ikke forresten bilen en KIA?? HAHAHA!!! ;)

    Kos dere videre, og husk å mellolande i Bodø/Gildeskål når dere kommer hjem!

    ReplyDelete
  3. hei :)
    endelig kom det et nytt innlegg :) ser ut som dere storkoser dere!

    i morgen reiser vi au, og på lørdag tror jeg hanne reiser!

    stor klem

    ReplyDelete
  4. Ja, det er godt og rart å ha dere i kjente omgivelser!
    Men, Anne Jenny, enten er det noe galt med kosten eller så med døgnrytmen!
    Kjør forsiktig!
    Hils!
    Klem fra mamma T

    ReplyDelete
  5. Det er samme følelsen vi kjenner på at det er liksom dere er kommet hjem. Ganske utrolig at det kjenns slik med 6990 km imellom, men USA er vel vårt andre fedreland.
    Så fint dere har det, og mye koselig gjør dere for dem som er rundt dere!! Ta det til dere!
    Hils så mye til dem dere treffer i Texas.
    Vi gleder oss til å se Kevin her i sommer ! Det skal bli hyggelig! Vi snakkes og SEES snart!
    Så deilig! Klemmer fra mamsen R

    ReplyDelete
  6. Så moro å lese fra Texas og alt det andresom dere har skrevet tidligere. Mange flotte bilder får vi jo også se. Mange takk !!! Hils gjerne til folket i Texas. Her er krokusen så vidt begynt å komme fram. Det er nydelig med vår, men fortsatt surt og noe vind. Øyvind er ute i hagen og raker løv. Skulle gjerne hatt litt sol og varme. Kanskje jeg skal fyre litt i ovnen. Jeg skrev en hilsen i går, men den er nok forsvunnet ut i verdensrommet et sted, så håper det går bedre i dag. Ha det fint. Klem fra tante Gunvor.

    ReplyDelete