Friday, February 4, 2011

For et liv!

I dag er siste hele dagen på Cuba. De tre ukene her har gått veldig fort! Den siste uken har vi reist litt rundt, men vi er nå tilbake hos vår favorittkubaner, Dora. Og selvfølgelig våre kjære høner, haner, hunder og katter! En oppsummering av dagene fra lørdag til idag følger:

Lørdag til mandag var vi i Vinales. Der bodde vi på et Casa ganske midt i byen. Det er ikke en stor by, men stor nok til å anbefale å ikke bo langs hovedgata. Maken til støy! I Vinales har de ikke busser, de har enten gamle lastebiler eller traktorer med tilhengere. Og når vi sier gamle, mener vi gamle. Og for å toppe det hele er hovedgaten en bakke noe som gjør at alle "bussene" må gire ned rett utenfor vår dør og så klatre seg oppover bakken. Det er så vidt det går. Ellers er Vinales en nydelig plass. Veldig kjent for fjellene rundt. Vi bestemte oss for å leie hester for å studere omgivelsene nøyere og kan derfor si at vi den dag i dag har vondt for å sette oss på en hard stol. Men det var verdt det! Vi var på tur i cirka 5 timer hvorav 3.5 av de timene var på hesteryggen. Det var nydelig vær og hestene var veldig snille.

Etter to utrolig kalde netter i Vinales var vi klare for sol og sommer (se bort ifra det med nydelig vær i forrige setning). Vi tok bussen til Varadero hvor vi sjekket inn på All- Inclusive, Hotel Internacional. En stor takk til Vivisimo som fikset alt for oss- du er vår øyesten! Men etter to netter der flyttet vi lenger nord på øya og hadde en natt på et alldeles nydelig resort. Igjen, takk til Vivini. På det nye hotellet kunne vi baske oss i den største buffeten vi har sett til både frokost, lunch og middag. Til frokost hadde vi lapper med varm, mørk sjokolade. For å si det sånn, var det godt at solsengene ikke var langt unna slik at vi kunne slepe kroppene dit og hvile resten av dagen.

For et liv!

1 comment:

  1. Hei og hei. Ja, for et liv - helt enig!! Høres
    deilig ut !! Det høres så koselig ut mye av det dere forteller! Ser det liksom for meg på et vis! Dora blir nok en venn dere kommer til å holde kontakt med.
    Det høres sjarmerende ut med de gamle lastebilene og traktorene. Hadde lyst å sett dem!!
    Så har dere vært tur på hesteryggen. Høres fatastisk ut! Dere er gode til å benytte tida!
    Tenk så lang sommer /vår dere får. Mildt her i dag. Regn, men også litt snø. Det er for det meste glatt rundt forbi.
    Så deilig at dere hadde lapper, vi hadde vafler i kveld. Det blir utrolig gøy med bildene dere har med hjem. Da skal vi kose oss! Nå skal jeg se på nye bilder som er lagt ut på bloggen. Så gøy!!

    Klemmer fra mamma R

    ReplyDelete